Afbeelding

Werken bij

Leeman Verheijden Huntjens is een middelgroot advocatenkantoor met zo’n 20 advocaten. We zijn groot genoeg voor interessante en aansprekende zaken en klein genoeg voor een informele sfeer. De Rotterdamse mentaliteit zie je binnen kantoor terug in hard werken met passie voor het vak. We lopen gemakkelijk bij elkaar binnen en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Naast het werk, is er aandacht voor de onderlinge verbondenheid; om daaraan te werken wordt het nodige georganiseerd, zoals een personeelsdag, borrels en sportieve activiteiten.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede mensen. Ben je geïnteresseerd in ons kantoor, dan kan je een open sollicitatie sturen aan onze kantoormanager Jacqueline Blok (blok@lvh-advocaten.nl).

 

 • Vacature Juridisch

  Bij ons kantoor start je als advocaat-stagiaire in de algemene praktijk. Mocht er geen vacature zijn voor een advocaat-stagiaire, dan kan het ook zijn dat je begint met een tijdelijk contract als juridisch medewerker, waarbij je je bezig houdt met uitzoekwerk, analyses en jurisprudentie onderzoek.

  Als advocaat-stagiaire krijg je een patroon die je in je stage periode begeleidt en opleidt. Je zit op de kamer bij  een senior medewerker bij wie je terecht kan voor allerlei praktische vragen. Op kennisvergaring en het ontwikkelen van vaardigheden wordt de meeste nadruk gelegd. Daarnaast word je al vroeg in je stageperiode gestimuleerd om zaken zelfstandig te behandelen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je volgt de verplichte beroepsopleiding voor advocaten (BA), waarvan de kosten door kantoor worden betaald. Regelmatig worden je vorderingen en je eigen ervaringen geëvalueerd; zo zijn er ieder jaar een functioneringsgesprek en een beoordelingsgesprek, waarvan de uitkomsten schriftelijk worden vastgelegd.

  Voor informatie over solliciteren en vacatures kun je terecht bij onze kantoormanager Jacqueline Blok (blok@lvh-advocaten.nl).

 • Vacature Ondersteunend
  ERVAREN JURIDISCH SECRETARESSE (oproepbasis)

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste juridisch secretaresse ter versterking van ons team tijdens verlof en ziekte en op oproepbasis. Tot je takenpakket behoren onder meer het beantwoorden van de telefoon, het uitwerken van correspondentie en dictaten en het gereed maken van (proces)stukken e.d.

  Een goed gevoel voor taal, nauwkeurigheid en een positieve en collegiale instelling zijn voor ons belangrijk.

  Het betreft hier een functie op oproepbasis.

  Voor de functie vragen wij:

  • MBO denkniveau (HAVO en/of afgeronde secretaresse opleiding)
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • enkele jaren ervaring als juridisch secretaresse
  • goede kennis van Microsoft Office
  • positieve en flexibele instelling

  Wij bieden:

  • een goed salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een prettige werksfeer

  Een sollicitatie met C.V. kun je per e-mail sturen aan Leeman Verheijden Huntjens Advocaten B.V., ter attentie van Monique Heijselaar : heijselaar@lvh-advocaten.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

   

 • Vacature Stages


  Student-stage

  Leeman Verheijden Huntjens biedt studenten de mogelijkheid om bij het kantoor een student-stage te volgen. De stage duurt in principe twee maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De student ontvangt een stagevergoeding. Tijdens de stage maak je kennis met zoveel mogelijk facetten van het advocaat zijn: het schrijven van notities en processtukken, besprekingen met cliënten, meegaan naar zittingen e.d. Verder neem je deel aan de gebruikelijke kantooractiviteiten, zoals de lunch, cursussen en kantoorborrel. De mogelijkheid bestaat dat, indien de wederzijdse kennismaking goed bevalt, en er binnen kantoor een vacature is, je een baan bij ons kantoor wordt aangeboden. Zo zijn onze huidige advocaat-medewerkers Bouwe Bos, Ben van Nieuwaal en Leoni van Westen na een student-stage bij ons kantoor aan het werk gegaan. Als je geïnteresseerd bent in een student-stage, stuur dan een brief met c.v. ter attentie van Jacqueline Blok (email blok@lvh-advocaten.nl).

  In de periode februari - maart 2017 heeft Joey Vermeulen bij het kantoor een student-stage gevolgd. Over zijn ervaringen schrijft hij het volgende:

  In de periode februari – maart 2017 heb ik een student-stage mogen volgen bij Leeman Verheijden Huntjens advocaten. Gedurende deze stage ben ik erg betrokken in de dagelijkse praktijk van het kantoor en heb ik een goed beeld kunnen krijgen van de advocatuur.

  Al op de tweede stagedag ben ik in de gelegenheid gesteld om met een ervaren advocaat mee te gaan naar een mondelinge behandeling in hoger beroep. Vervolgens heb ik gedurende de stageperiode geregeld zittingen en besprekingen met cliënten mogen bijwonen. Daarnaast heb ik onder andere jurisprudentie- en literatuuronderzoek verricht en een vaststellingsovereenkomst opgesteld.  

  Tijdens de stage zat ik op kamer bij een ervaren advocaat en ben ik actief meegenomen in de praktijk. Ik heb zowel over de inhoudelijke aspecten als over mogelijke proces strategieën in een dossier mogen meedenken. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd en ik heb mij ook echt onderdeel van het team gevoeld.

  De stageperiode is voorbijgevlogen. Ik heb heel veel geleerd, mooie ervaringen kunnen opdoen en heb het daarnaast ook nog heel erg naar mijn zin gehad. Ik kijk met plezier terug op de stage en hoop in de toekomst in contact te blijven met dit mooie en leuke kantoor!

Mieke Bestebreurtje

arbeidsrecht en medezeggenschap

+31 (0)10 209 27 76 bestebreurtje@lvh-advocaten.nl
Bouwe Bos

procesvoering

+31 (0)10 209 27 63 bos@lvh-advocaten.nl
Marcel van den Ende

onderneming en aandeelhouders, wegtransport

+31 (0)10 209 27 45 vandenende@lvh-advocaten.nl
Daniël van Genderen

procesvoering, aanbestedingen, onderneming en overheid

+31(0)10 206 17 81 vangenderen@lvh-advocaten.nl
Peter de Graaf

faillissementen en herstructurering

+31 (0)10 209 27 52 degraaf@lvh-advocaten.nl
Jos Huntjens

erfrecht

+31 (0)10 209 27 55 huntjens@lvh-advocaten.nl
Yvonne Jansen

huur (contract en ontruiming), onderneming en aandeelhouders

+31 (0)10 209 27 75 jansen@lvh-advocaten.nl
Hein Kernkamp

scheepvaart, wegtransport, procesvoering, onderneming en aandeelhouders

+31 (0)10 209 27 63 kernkamp@lvh-advocaten.nl
Jack Leeman

procesvoering, onderneming en aandeelhouders, vastgoed

+31 (0)10 209 27 75 leeman@lvh-advocaten.nl
Jannine Meijer

onderneming en aandeelhouders, incasso

+31(0)10 209 27 45 meijer@lvh-advocaten.nl
Anouk Mullenders

scheiding (voor ondernemers)

+31 (0)10 209 27 55 mullenders@lvh-advocaten.nl
Ben van Nieuwaal

onderneming en overheid

+31 (0)10 206 17 81 vannieuwaal@lvh-advocaten.nl
Sabriye Ort

Franchise, distributie en agentuur

+31 (0)10 209 27 77 ort@lvh-advocaten.nl
Michelle Reevers

incasso, onderneming en aandeelhouders, luchtvaart

+31 (0)10 209 27 75 reevers@lvh-advocaten.nl
Hans Rijntjes

procesvoering, huur (contract en ontruiming), incasso, onderneming en aandeelhouders

+31 (0)10 209 27 40 rijntjes@lvh-advocaten.nl
Rob Steenhoek

faillissementen en herstructurering, onderneming en aandeelhouders

+31 (0)10 209 27 52 steenhoek@lvh-advocaten.nl
Peter Verheijden

arbeidsrecht, commerciële samenwerkingen en overnames

+31 (0)10 209 27 76 verheijden@lvh-advocaten.nl
Leoni van Westen

procesvoering, incasso

+31 (0)10 209 27 75 vanwesten@lvh-advocaten.nl
Justin de Vries

onderneming en aandeelhouders, faillissementen en herstructurering

+31 (0)10 209 27 52 devries@lvh-advocaten.nl