Afbeelding

Werken bij

Leeman Verheijden Huntjens is een middelgroot advocatenkantoor met zo’n 20 advocaten. We zijn groot genoeg voor interessante en aansprekende zaken en klein genoeg voor een informele sfeer. De Rotterdamse mentaliteit zie je binnen kantoor terug in hard werken met passie voor het vak. We lopen gemakkelijk bij elkaar binnen en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Naast het werk, is er aandacht voor de onderlinge verbondenheid; om daaraan te werken wordt het nodige georganiseerd, zoals een personeelsdag, borrels en sportieve activiteiten.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede mensen. Ben je geïnteresseerd in ons kantoor, dan kan je een open sollicitatie sturen aan onze kantoormanager Jacqueline Blok (blok@lvh-advocaten.nl).

 

 • Vacature Juridisch

  Bij ons kantoor start je als advocaat-stagiaire in de algemene praktijk. Mocht er geen vacature zijn voor een advocaat-stagiaire, dan kan het ook zijn dat je begint met een tijdelijk contract als juridisch medewerker, waarbij je je bezig houdt met uitzoekwerk, analyses en jurisprudentie onderzoek.

  Als advocaat-stagiaire krijg je een patroon die je in je stage periode begeleidt en opleidt. Je zit op de kamer bij een senior medewerker bij wie je terecht kan voor allerlei praktische vragen. Op kennisvergaring en het ontwikkelen van vaardigheden wordt de meeste nadruk gelegd. Daarnaast word je al vroeg in je stageperiode gestimuleerd om zaken zelfstandig te behandelen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je volgt de verplichte beroepsopleiding voor advocaten (BA), waarvan de kosten door kantoor worden betaald. Regelmatig worden je vorderingen en je eigen ervaringen geëvalueerd; zo zijn er ieder jaar een functioneringsgesprek en een beoordelingsgesprek, waarvan de uitkomsten schriftelijk worden vastgelegd.

  Voor informatie over solliciteren en vacatures kun je terecht bij onze kantoormanager Jacqueline Blok (blok@lvh-advocaten.nl).

 • Vacature Ondersteunend

  PERSONAL ASSISTANT

  Wij zijn op zoek naar een betrokken, gedreven en dienstverlenende Personal Assistant voor één van onze partners. Ons kantoor laat zich omschrijven als open, professioneel en ambitieus.

  Als personal assistant van de betreffende partner ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning op organisatorisch, secretarieel en administratief gebied. Ook ga je ondersteuning bieden aan andere advocaten. Je werkzaamheden zien onder meer op :

  • uitwerken van correspondentie, screening van e-mail en het, waar mogelijk, zelfstandig afhandelen daarvan, verwerken van inkomende en uitgaande post;
  • eerste aanspreekpunt voor de praktijk, zowel intern als extern;
  • complex agendabeheer;
  • relatiebeheer en dossiermanagement;
  • declareren en debiteurenbeheer.

  Tevens wordt er van je verwacht dat je :

  • inhoudelijk geïnteresseerd bent in de dossiers waar de advocaten mee bezig zijn en je kunt meedenken over de voortgang hiervan;
  • nieuwsgierig en doortastend bent;
  • een bijdrage wilt leveren aan optimalisering van de dienstverlening;
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst;
  • goed kan samenwerken met collega’s.

  Kortom, je staat stevig in je schoenen en staat je mannetje, je bent pro actief en in staat om de partner werk uit handen te nemen.

  Wij zoeken voor deze functie :

  • HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 6 jaar ervaring als assistent van een manager of advocaat;
  • 28 - 32 uur in de week, verspreid over 5 dagen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

  Wij bieden :

  • Marktconform salaris;
  • Per direct een uitdagende functie binnen een dynamische omgeving;
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

  Een sollicitatie met C.V. kun je per e-mail sturen aan Leeman Verheijden Huntjens Advocaten B.V., ter attentie van Monique Heijselaar : heijselaar@lvh-advocaten.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 • Vacature Stages


  Student-stage

  Leeman Verheijden Huntjens biedt studenten de mogelijkheid om bij het kantoor een student-stage te volgen. De stage duurt in principe twee maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De student ontvangt een stagevergoeding. Tijdens de stage maak je kennis met zoveel mogelijk facetten van het advocaat zijn: het schrijven van notities en processtukken, besprekingen met cliënten, meegaan naar zittingen e.d. Verder neem je deel aan de gebruikelijke kantooractiviteiten, zoals de lunch, cursussen en kantoorborrel. De mogelijkheid bestaat dat, indien de wederzijdse kennismaking goed bevalt, en er binnen kantoor een vacature is, je een baan bij ons kantoor wordt aangeboden. Zo zijn onze huidige advocaat-medewerkers Bouwe Bos, Ben van Nieuwaal en Leoni van Westen na een student-stage bij ons kantoor aan het werk gegaan. Als je geïnteresseerd bent in een student-stage, stuur dan een brief met c.v. ter attentie van Jacqueline Blok (email blok@lvh-advocaten.nl).

  In de periode mei - juni 2016 heeft Annelisa Wibier bij het kantoor een student-stage gevolgd. Over haar ervaringen schrijft zij het volgende:

  Tijdens deze twee maanden heb ik ontzettend veel geleerd van de praktijk en heb ik ook met een erg leuk team mogen samenwerken. Het kantoor is groot genoeg om complexe en uitdagende cliënten aan te trekken, maar ook weer klein genoeg om als team intensief samen te kunnen werken.

  Als student-stagiaire word je bij Leeman Verheijden Huntjens erg betrokken bij de dagelijkse praktijk zodat je een goed beeld kunt krijgen van de advocatuur. Mijn werkzaamheden bestonden niet alleen uit het doen van jurisprudentieonderzoek, maar ook uit het schrijven van concept brieven en het voorbereiden van stukjes voor besprekingen. Dankzij deze afwisselende opdrachten en het feit dat ik ook geregeld mee mocht naar zittingen en besprekingen bij mocht wonen, heb ik een goed beeld kunnen krijgen van de werkzaamheden die je als advocaat verricht.

  Daarnaast had ik het geluk dat de jaarlijkse kantoordag binnen mijn stageperiode viel en ik ook mocht deelnemen aan alle geplande activiteiten op deze dag. In de ochtend hebben we eerst in teams “Wie is de Mol?” gespeeld in het centrum van Rotterdam en ’s middags hebben we een kanotocht gemaakt in het Lage Bergse Bos. Het was erg leuk om tijdens deze dag ook iedereen in een wat meer casual setting te leren kennen en ik voelde me dan ook echt onderdeel van het team.

  Mijn stageperiode is echt voorbij gevolgen. Ik heb ontzettend veel geleerd en het ook erg naar mijn zin gehad. De sfeer bij Leeman Verheijden Huntjens zal ik zeker gaan missen, maar wie weet kom ik hier na mijn studie nog een keer terug. Als medestudenten mij vragen of ik nog een advocatenkantoor kan aanbevelen voor een stage zal  ik zeker Leeman Verheijden Huntjens aan hen aanbevelen!

Mieke Bestebreurtje

arbeidsrecht en medezeggenschap

+31 (0)10 209 27 76 bestebreurtje@lvh-advocaten.nl
Bouwe Bos

procesvoering

+31 (0)10 209 27 63 bos@lvh-advocaten.nl
Eva Elenbaas

procesvoering

+31 (0)10 209 27 75 elenbaas@lvh-advocaten.nl
Marcel van den Ende

onderneming en aandeelhouders, wegtransport

+31 (0)10 209 27 45 vandenende@lvh-advocaten.nl
Daniël van Genderen

procesvoering, aanbestedingen, onderneming en overheid

+31(0)10 206 17 81 vangenderen@lvh-advocaten.nl
Peter de Graaf

faillissementen en herstructurering

+31 (0)10 209 27 52 degraaf@lvh-advocaten.nl
Jos Huntjens

erfrecht

+31 (0)10 209 27 55 huntjens@lvh-advocaten.nl
Yvonne Jansen

huur (contract en ontruiming), onderneming en aandeelhouders

+31 (0)10 209 27 75 jansen@lvh-advocaten.nl
Hein Kernkamp

scheepvaart, wegtransport, procesvoering, onderneming en aandeelhouders

+31 (0)10 209 27 63 kernkamp@lvh-advocaten.nl
Jack Leeman

procesvoering, onderneming en aandeelhouders, vastgoed

+31 (0)10 209 27 75 leeman@lvh-advocaten.nl
Jannine Meijer

onderneming en aandeelhouders, incasso

+31(0)10 209 27 45 meijer@lvh-advocaten.nl
Anouk Mullenders

scheiding (voor ondernemers)

+31 (0)10 209 27 55 mullenders@lvh-advocaten.nl
Ben van Nieuwaal

onderneming en overheid

+31 (0)10 206 17 81 vannieuwaal@lvh-advocaten.nl
Iris Nijman

ondernemingsrecht algemeen

+31 (0)10 209 27 64 nijman@lvh-advocaten.nl
Michelle Reevers

incasso, onderneming en aandeelhouders, luchtvaart

+31 (0)10 209 27 75 reevers@lvh-advocaten.nl
Hans Rijntjes

procesvoering, huur (contract en ontruiming), incasso, onderneming en aandeelhouders

rijntjes@lvh-advocaten.nl +31 (0)10 209 27 40
Rob Steenhoek

faillissementen en herstructurering, onderneming en aandeelhouders

+31 (0)10 209 27 52 steenhoek@lvh-advocaten.nl
Peter Verheijden

arbeidsrecht, commerciële samenwerkingen en overnames

+31 (0)10 209 27 76 verheijden@lvh-advocaten.nl
Leoni van Westen

procesvoering, incasso

+31 (0)10 209 27 75 vanwesten@lvh-advocaten.nl
Justin de Vries

onderneming en aandeelhouders, faillissementen en herstructurering

+31 (0)10 209 27 52 devries@lvh-advocaten.nl